APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda eden A Milli Takım, yurda döndü. Maçın ardından otele geçen futbolcular ve teknik heyet, bugün Türkiye'ye gelerek sevenleriyle buluştu. Milli Takım'ın tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır, havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak turnuva performansını değerlendirdi.

Çakır, "Bizim açımızdan güzel bir turnuva geçti. Finalde olmayı hak etmiştik. Herkes elinden gelen en iyi mücadeleyi vermeye çalıştı. Bu turnuvada güzel bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Çok genç, çok yetenekli futbolcuların olduğu bir kadromuz var. Hocamızın da turnuva üzerinde oyun planları oldukça başarılıydı. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılar yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzon ile Beşiktaş yenişemedi Trabzon ile Beşiktaş yenişemedi

Uğurcan Çakır: "Daha Büyük Başarılar Yakalayacağız"

A Milli Takım'ın EURO 2024 serüveni çeyrek finalde sona ererken, takımın gösterdiği performans ve ortaya koyduğu mücadele takdir topladı. Genç ve yetenekli isimlerden kurulu kadrosuyla dikkat çeken Milliler, gelecek turnuvalar için umut vaat etti. Uğurcan Çakır'ın açıklamaları da bu yönde bir inanç ve kararlılığın olduğunu gözler önüne serdi

Editör: Oğuzhan Arslan