GÜNDEM

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının bir adli soruşturmada geçmesini gerekçe göstererek partisinden istifa etti. X hesabından yaptığı açıklamada "Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum" ifadelerini kullanan Zenbilci'nin dakikalar içinde hesabını kapatması ise dikkat çekti.

Abone Ol

APS HABEER / OĞUZHAN ARSLAN - AK Parti'de 'de sıcak saatler yaşanıyor. Oğlunun adının bir adli soruşturmada geçtiğini belirten Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Zenbilci, resmi X hesabından yaptığı açıklamada "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

MADDİ GERÇEĞİN ORTAYA ÇIKARILMASI EN BÜYÜK BEKLENTİM

Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir.

DAVA ARKADAŞLARIMIZA ZARAR VERMEK İSTEMEDİM

Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

X HESABINI KAPATMASI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci'nin istifa kararı kamuoyunda geniş yankı uyandırırken tecrübeli siyasetçinin dakikalar sonra X hesabını kapatması ise dikkat çekti.