APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek ve ilçe belediye bürokratları ile bir araya gelerek koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, yurttaşların talepleri ve ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Başkan Tugay, Büyükşehir ile ilçe belediyeleri arasında tam bir uyum içinde çalışacaklarını vurguladı.

İzmir’de dehşet gecesi İzmir’de dehşet gecesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU bürokratlarının da katıldığı Menderes Belediyesi  Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi'ndeki toplantıda, Başkan Tugay, "Sizlerle sürekli iletişim halinde olacağız. Göreve başladığımız günden bu yana yakın bir iş birliği içinde olduğumuzu düşünüyorum. İlçelerimizin her türlü sorununa çözüm üretmek için buradayız. Temel belediyecilik hizmetlerini eksiksiz yerine getirmenin yanı sıra, sosyal hizmetleri de önemsiyoruz" dedi.

Başkan Tugay, toplantının verimli geçtiğini belirterek, ilçe belediyeleriyle periyodik olarak benzer toplantıları tekrarlayacaklarını ve İzmir'i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Editör: Oğuzhan Arslan