APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçim sürecinde vaat ettiği projelerden biri olan Evde Bakım Hizmeti'ni hayata geçirdi. Bu yeni hizmetle, Bayraklı ilçesinde yaşayan yatalak hasta,yaşlı veya engelli vatandaşlar evlerinde doktor ziyareti gibi sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekler. Ayrıca, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de evlerin küçük bakım, tadilat ve onarımlarını yapacaklar. Başkan İrfan Önal, bu hizmetin önemine vurgu yaparak, "Seçim döneminde verdiğimiz bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. İmkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız" dedi.

Avrupa Hareketlilik Haftası, Tire’de etkinlikle kutlandı Avrupa Hareketlilik Haftası, Tire’de etkinlikle kutlandı

Bayraklı’da Evde Bakım Hizmeti Başladı (5)-1

BAYRAKLI BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETİ NASIL ALINIR?

Bayraklı Belediyesi tarafından başlatılan Evde Bakım Hizmetleri, hastalıktan veya yaşlılıktan dolayı kendi işlerini yapmakta zorlanan ilçe sakinlerine yönelik bir hizmet. Bu hizmet kapsamında, evde hemşirelik bakımı, fizik tedavi, kişisel bakım, ilaç takibi ve tıbbi danışmanlık gibi sağlık hizmetleri sunuluyor. Vatandaşlar, detaylı bilgi ve randevu almak için 477 20 00 numaralı telefondan ulaşabilecekler.

İLK OLARAK AVCI’NIN YANINA GİDİLDİ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Önal, projenin ilk adımlarından biri olarak Refik Şevket İnce Mahallesi'nde yaşayan 82 yaşındaki Alten Avcı'yı ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Sağlık ekipleri tarafından muayene edilen Avcı'ya gerekli sağlık hizmetleri sunuldu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Avcı, belediyenin kendilerini unutmadığını belirterek teşekkürlerini iletti.

Başkan Önal, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Seçim döneminde verdiğim sözlerden biri de Evde Bakım Hizmetleri'ydi. Belediye olarak yaşlı ve bakıma muhtaç büyüklerimizin her zaman yanında olacağız. Talep ettikleri tüm konuları değerlendirerek imkanlarımız ölçüsünde ekiplerimizle seferber olacağız. Teknik olarak evlerde küçük bakım ve onarım işlerini de ekiplerimiz yerine getirecek. Yaşlılık ve hastalık nedeniyle yaşamlarını idame ettirmekte zorlanan büyüklerimizi hiçbir zaman yalnız hissettirmeyeceğiz."

Editör: Oğuzhan Arslan