APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Maçın başında Antalyaspor, Samudio'nun 23. saniyede attığı golle öne geçerken, Beşiktaş bu erken şoku çabuk atlattı. Ciro Immobile, 13. dakikada skora dengeyi getirirken, 23. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Antalyaspor, Samudio'nun golüyle yeniden eşitliği sağladı. Ancak Beşiktaş, 56. dakikada Rafa Silva'nın golüyle tekrar öne geçti ve uzatma dakikalarında Ernest Muçi'nin golüyle skoru 4-2'ye taşıdı. Antalyaspor, 63. dakikada Güray Vural'ın kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Antalyaspor'dan Tarihi Erken Gol

Antalyaspor'un, Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçtiği gol, siyah-beyazlıların tarihi boyunca yediği en erken goller arasında yer aldı. Samudio'nun 23. saniyede attığı bu gol, aynı zamanda Antalyaspor'un Süper Lig tarihinde Beşiktaş'a karşı kaydettiği en erken gol olarak kayıtlara geçti.

Beşiktaş Sezona İyi Başladı

Bu sezon oynadığı üçüncü resmi maçını da kazanan Beşiktaş, yenilenen kadrosuyla galibiyet serisini sürdürdü. Sezona Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek başlayan Kara Kartal, ardından Samsunspor'u 2-0'la geçmiş ve son olarak Antalyaspor'u yenerek sezona iddialı bir giriş yapmış oldu.

Galatasaray, Rizespor’u farklı yendi Galatasaray, Rizespor’u farklı yendi

Immobile İlk Lig Gollerini Attı

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, Trendyol Süper Lig'deki ilk gollerini Antalyaspor karşısında kaydetti. İtalyan golcü, 13. dakikada skoru 1-1'e getirirken, 23. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Bu goller, Immobile'nin siyah-beyazlı forma altında Süper Lig'deki ilk golleri oldu.

Rafa Silva Formunu Sürdürüyor

Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Rafa Silva, sezonun üçüncü resmi maçında da gol atma başarısı gösterdi. Galatasaray'la oynanan Süper Kupa maçında ilk golünü atan Portekizli yıldız, Antalyaspor'a karşı da 56. dakikada takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti.

VAR'dan Gelen Kırmızı Kart

Karşılaşmanın 63. dakikasında Antalyasporlu Güray Vural, Rafa Silva'ya yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart gördü. Ancak hakem Mehmet Türkmen, VAR incelemesi sonrası kartı kırmızıya çevirerek Güray'ı oyundan ihraç etti.

Emirhan'ın Golleri Sayılmadı

Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Emirhan Topçu, Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maçında iki kez topu filelerle buluşturdu, ancak iki gol de VAR incelemesi sonrası geçersiz sayıldı.

Cher Ndour İlk Maçına Çıktı

Beşiktaş'ın Paris Saint-Germain'den kiraladığı Cher Ndour, siyah-beyazlı formayla ilk kez sahaya çıktı. 67. dakikada oyuna giren İtalyan oyuncu, uzatma dakikalarında Muçi'ye verdiği şık pasla golün asistini yaparak Beşiktaş taraftarından büyük alkış aldı.

Editör: Oğuzhan Arslan