APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Paylaştığı tatil fotoğraflarıyla kendinden söz ettiren güzel oyuncu Burcu Özberk, yurt dışı tatilini bitirip İstanbul'a döndü.

İstanbul'da bir etkinliğe katılan Özberk burada basına açıklamalarda bulundu.

Tatilini yarıda bırakarak menajerinin zoruyla İstanbul'a geldiğini söyleyen Özberk, "Yeğenimle bir video da paylaştım. Onunla beraberdik, onunla vakit geçirmekten keyif alıyorum. Menajerim çağırdığı için İstanbul'a geldim." dedi.

Tatilde proje okuduğunu dile getiren Burcu Özberk oyunculuk konusunda da açıklamalar yaptı.

Türkan Şoray kurallarım yok

Oyunculukta Türkan Şoray kurallarının olmadığını söyleyen Özberk, "Gönlün bir proje için heyecanlanıyorsa benim için fark etmez. Oyunculukta tabuları olan bir kadın değilim. Bir şey yaparken sonrasında ne olacağını düşünerek hareket ederim ama. Yıl olmuş 2024 yani..." diyerek güldü.

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor: Nakil masraflarını üstelen isim belli oldu Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getiriliyor: Nakil masraflarını üstelen isim belli oldu

Türkan Şoray Kuralları

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Türkan Şoray'ın film yapımcıları ile yaptığı sözleşmede şart koştuğu "Filmlerde öpüşme ve açık sahnelerde oynamam" kuralı sinema tarihine Türkan Şoray Kuralları olarak geçmişti.

Editör: Oğuzhan Arslan