APS HABER / PINAR ETCİ - Defne Samyeli 2018 yılında Cem Yılmaz’la aşk yaşamaya başlamış, ilişkileri 1.5 yıl sürmüştü. İki ünlü ismin birlikteliği sırasında Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’yla görüştüğü öne sürülmüş, Defne Samyeli ise ihanet haberlerine sert tepki göstermişti.

Sarıkaya ile Yılmaz’ın ilişkisi belgelendiğinde, Samyeli “Hiç ihtimal vermedim ve konduramadım” diyerek gazetecilerden özür diledi. Önceki gün Kaan Ölker’in programına konuk olan şarkıcı, o açıklamasıyla ilgili konuştu.

ESKİ SEVGİLİYLE YENİDEN OLMAZ

Özeleştiri yapan Defne Samyeli, “Oradan şunu öğrendim; konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün” dedi.

Dilan Çıtak THY kabin memuruna saldırdı ! Kara listeye alındı Dilan Çıtak THY kabin memuruna saldırdı ! Kara listeye alındı

Samyeli, Kaan Ölker’in “Eski sevgilinizle yeniden ilişki yaşar mısınız? Sizin için ex’ten next olur mu?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Olmaz. O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyor. O ilişkinin tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil.”

Editör: Pınar ETCİ