APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Ekranların en gözde programlarından biri olmayı başaran, İzmir’in Çeşme ilçesinde bir butik otelde çekilen Dünya  Güzellerim Tatilde  de sular durulmadı. Program süresince Banu Alka’ın sevgilisi Kemal Yıldız’dan sıkça bahsetmesi sonucunda Diva lakaplı sanatçı Bülent Ersoy , öfkelenerek Alkan’a çıkıştı. Bülent Ersoy, Banu Alkan’a “Git aşkını odanda yaşa” diyerek tepki gösterdi.

LAFIMI KESME! BIKTIM SENDEN

Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız'ın adını sıkça anması, "Dünya Güzellerim Tatilde" programında Bülent Ersoy'un tepkisini çekti. Bülent Ersoy, "Lafımı kesme" diyerek Alkan'a çıkıştı ve "Bıktım senin Kemal’inden. Fenalık geldi. Git aşkını odanda yaşa," dedi. Bunun üzerine Banu Alkan, "Kemal Bey burada yok ki odamda yaşayayım. Kemal Bey burada değil ve onun hakkında konuşmayalım lütfen. Sizin haddinize değil Kemal Bey hakkında konuşmak," diye yanıt verdi. İkili arasındaki bu gerilim, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Banu Alkan Kemal Yıldız532

Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız Kimdir?

Kemal Yıldız, Hollanda'da yaşayan bir iş insanıdır. 44 yaşında olan Yıldız, hakkında fazla bilgi bulunmamakla birlikte, Banu Alkan ile arasında 20 yaş fark olduğu bilinmektedir.

Bir kez evlenip boşanan Kemal Yıldız, bir kız çocuğu babasıdır. Baba tarafından aslen Mersinli olan Yıldız, anne tarafından Samsun kökenlidir ancak Hollanda'da doğup büyümüştür ve iyi bir eğitim almıştır.

Banu Alkan Kimdir?

"Afrodit" lakaplı Banu Alkan, asıl adıyla Liz Remka Rebronja, 1 Temmuz 1958'de (o zamanlar Yugoslavya) Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde dünyaya gelmiştir. Sancak kökenli marangoz bir babanın beşinci çocuğu olarak doğan Alkan, ailesiyle birlikte 1966 yılının Aralık ayında Türkiye'ye, Balıkesir'in Edremit ilçesine göç etmiştir. Rebronja ailesi, Türk vatandaşlığına geçmiş ve "Alkan" soyadını almıştır. Hırvatça "yaban gülü" anlamına gelen Remka adı önce Yaprak, sonra Banu olarak değişmiştir.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen, neden seçildiğini açıkladı Miss Turkey birincisi İdil Bilgen, neden seçildiğini açıkladı

Aile, İstanbul'a taşınarak Kartal’da ikamet etmiş ve Banu Alkan'ın çocukluğunun büyük bir kısmı burada geçmiştir. Kartal Maltepe Lisesi'nde öğrenimine başlamış ancak lise 2. sınıfta eğitimini yarıda bırakmıştır.

Dünya Güzellerim Tatilde hangi kanalda?

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzellerim Tatilde' programı her Perşembe akşamı saat 20.00'de yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Dünya Güzellerim Tatilde’nin bu haftaki bölümü 18 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 20.00’da yayınlanacak.

Editör: Oğuzhan Arslan