APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - 2021 yılında uzatmalı sevgilisi pilot Çağrı Terlemez ile 2021 yılında evlenen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü ismin iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiği öğrenilmişti.

33 yaşına giren Ece Seçkin, önceki gece bir mekanda doğum gününü kutladı. Şarkıcı, yakın dostlarının ve ailesinin katıldığı etkinlik esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı:

HABERİM YOKTU

Benim haberim yoktu. Eşim Çağrı bana da sürpriz yaptı. Bu kadar kalabalık bir ortam beklemiyordum. 5-6 kişilik bir yemek olur diye düşünmüştüm ama bayağı kişi var burada. Düğün gibi geldi ilk başta. Başak burcu olduğum için sürpriz sevmem aslında ama bu sürprizi çok sevdim. Çok özlediğim ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım burada.

"Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Tadını çıkara çıkara yaşıyorum. Bir sürü sevenlerimle hayranlarımla güzel bir doğum günü. Biraz zor bir yaş geçirdim aslında, benim için kötü bir yaş oldu. Bu kötü seneyi geride bırakıp, yepyeni bir hayatın başlangıcı olarak başlıyorum bu yaşıma.

ATA BİNİYORUM

Melisa Aslı Pamuk'tan karnı burnunda ilk kare Melisa Aslı Pamuk'tan karnı burnunda ilk kare

Şu anda iki tane atım var. Hafta sonu bir tanesi yarış koşacak. Onun heyecanı içerisindeyim. Ata biniyorum çocukluğumdan beri. Birisini babam, birisini de eşim hediye etti. Her fırsatta soluğu onların yanında alıyorum."

Editör: Oğuzhan Arslan