APS HABER / PINAR ETCİ - Futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, İstanbul Beşiktaş’ta yapılan GBT kontrolünde durduruldu. Sarnıç'ın Düzce İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından ‘Suçluyu kayırma’ suçundan arandığı görüldü.

DHA'nın haberine göre gözaltına alınana Sarnıç, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan Yağmur Sarnıç, Bakırköy Kadın Cezaevine gönderildi.

Kafasına ağırlık düşen işçi ağır yaralandı Kafasına ağırlık düşen işçi ağır yaralandı

Yağmur Sarnıç, eski eşi Emre Aşık'ı öldürtmek için kiralık katil tuttuğu iddiasıyla da yargılanmış ve yerel mahkemede beraat etmişti. Emre Aşık'ın itirazı üzerine üst mahkemeye gönderilen dava sürüyor. İçinde Yağmur Sarnıç ve Emre Aşık'ı öldürtmek için yardım istediği ileri sürülen Erdi Sungur'un bulunduğu araç 2020'de Düzce Gülormanı Köyü'nde jandarma tarafından durdurulmuştu. İddiaya göre Erdi Sungur aracını jandarmanın üzerine sürmüş ve bir jandarma görevlisini yaralayarak kaçmıştı. Daha sonra saklandıkları adreste yakalanan Yağmur Sarnıç da bir jandarma erini elindeki kelepçeyle vurarak yaralamıştı. Erdi Sungur ve Yağmur Sarnıç bu suçtan aldıkları ceza nedeniyle bir süre cezaevinde kalmıştı. 

Editör: Pınar ETCİ