APS HABER / PINAR ETCİ - Wanda Nara ve Mauro Icardi’nin ayrılığı, Arjantin medyasının gündeminden düşmüyor. İkilinin boşanma sürecine dair birçok işaret ve jest, ilişkileri hakkında yeni söylentilere kapı aralıyor. Evliliklerinin sona erdiği iddia edilse de, son gelişmeler iş kadını Wanda Nara ve Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin karmaşık bir bağla birbirine bağlı olduğunu gösteriyor. 

Adana Demirspor maçında sakatlanan ve ülkesine dönen Galatasaray'ın golcü oyuncusu Icardi, kısa süre önce Instagram’da Buenos Aires’in Nunez bölgesindeki lüks ‘Chateau Libertador’ kompleksindeki yeni bir daireden bir paylaşım yaptı. Bu kompleks, Wanda Nara'nın yakın arkadaşları şarkıcı Kennys Palacios ve ünlü avukat Ana Rosenfeld'in yaşadığı yer.

Icardi’nin Wanda Nara’nın arkadaşlarına bu kadar yakın bir konum seçmesi, bazıları tarafından Wanda’nın çevresine yakın olma veya bu yakınlığı koruma çabası olarak yorumlandı.

Her iki taraf da ayrılık kararı almış olmasına rağmen, henüz resmi bir boşanma sürecinin başlamamış olması, ilişkilerinin doğası hakkında yeni spekülasyonlara neden oluyor.

Şarkıcı Juan Etchegoyen, Mitre Live programında Icardi ile konuştuğunu ve ona Wanda Nara’dan sonra yeni bir partneri olup olmadığını sorduğunu açıkladı. Etchegoyen, "Icardi’ye bir ilişkisi olup olmadığını sordum, ancak yanıtı oldukça garipti." diyerek, Icardi'nin bu soruya tepkisiz kaldığını belirtti.

Bu durum, "Acaba bu söylentiler Wanda’yı kıskandırma stratejisinin bir parçası mı?" şeklindeki spekülasyonları da beraberinde getiriyor. 

Adriana Lima eski görüntüsüne geri döndü Adriana Lima eski görüntüsüne geri döndü

Editör: Pınar ETCİ