• DOLAR 34,29 %0.48
  • EURO 37,21 %0.40
  • ALTIN 2.980,46 %0.88
  • BİST100 9.054 %0.57
  • BITCOIN 67.999 %1.49
  • ETHERIUM 2.645 %0.69
14°

Resmi gazete Haberleri

resmi gazete haberleri ve güncel resmi gazete gelişmeleri, resmi gazete ile ilgili tüm video, resmi gazete fotoğrafları ve resmi gazete haberleri Aps Haber sitemizde


EKONOMİ

Merkez Bankası'nın Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına dair tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanırken, konuya...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile birlikte 16 ile vali ataması gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca hazırlanan Su Ürünleri Yetiştiriciliği Desteklenmesine dair tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 2024-2026 yıllarında yapılacak hayvancılık desteklemelerine...

EKONOMİ

Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 12 şirketin sermayesinde bulunan Hazine’ye ait hisselerin tamamı Türkiye Varlık Fonuna aktarıldı.

GÜNDEM

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi Değişiklik bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen yeni atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla onaylanan bu atamalarla, çeşitli devlet kurumlarında değişiklikler yapıldı.

GÜNDEM

Kamuda tasarrufu artırmak amacıyla hazırlanan yasa düzenlemesi Resmi Gazete’de yayınlandı. Yeni düzenlemeye göre kamu görevlileri sadece bir görevleri için maaş...

GÜNDEM

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatili ve ara vermesi sırasında da Anayasa Komisyonu'nun çalışabilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 8 şirketi "Dış Ticaret Sermaye Şirketi" statüsüne dahil etti.

GÜNDEM

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre Anayasa Mahkemesi üyeliğine Doç. Dr. Metin Kıratlı seçildi.

GÜNDEM

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla atama ve görevden alma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Geçen Yıl Bugün

18 Ekim 2023