İşçiler baskı makinesine sıkıştı... İşçiler baskı makinesine sıkıştı...

APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülen yükseköğrenim öğrenci yurtları başvuru sonuçları nihayet açıklandı. Öğrenciler, başvuru sonuçlarını yurt.ibb.istanbul web sitesinden öğrenebilirler.

Başvuru Sonuçları Erişime Açıldı

2024-2025 eğitim yılı için İBB yükseköğrenim öğrenci yurtlarına yapılan başvuruların değerlendirme süreci tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Tüm öğrencilere başarılar dilerim. İBB Yurtlarımıza yapılan başvuruların sonuçlarına İstanbul Senin uygulamamız üzerinden erişebilirsiniz," ifadelerini kullandı. Öğrenciler, sonuçları yurt.ibb.istanbul adresinden kontrol edebilirler.

Yurt Kayıtları ve Açılış Tarihi

Asil ve yedek listeden barınma hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri, online ve kesin kayıt tarihlerine dair detaylı bilgiler İBB yurtları web sitesinde yayımlanacak. İBB Yurtları, 2024-2025 akademik yılı için 7 Eylül 2024 tarihinde hizmet vermeye başlayacak.

Yurt Ücretleri ve Hizmetler

İBB yükseköğrenim yurtlarında öğrenciler, ev konforunda bir yaşam alanı sunulacak. Yurt ücretleri kahvaltı ve akşam yemeği dahil olarak 1950 TL olarak belirlenmiş durumda. Öğrenciler, yurtlarda sabah ve akşam yemeklerinin yanı sıra diğer ihtiyaçlarını da karşılayabilecekler.

İstanbul'da yükseköğrenim görecek öğrenciler, İBB yurtlarıyla ilgili güncel bilgileri ve detayları takip ederek hazırlıklarını tamamlayabilirler.

Editör: Oğuzhan Arslan