APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - İstanbul'da bir vahşet yaşandı. Beylikdüzü'nde 20 gündür kayıp olan 23 yaşındaki genç kız E.R.A.'nın ailesi, polise ihbarda bulundu.

Polislerin, kızın en son temizlikçi olarak gittiği evi uygulama üzerinden öğrenmesi ardından araştırmasını genişletmesiyle şüpheli olarak görülen F.D. isimli bir kişi takibe alındı.

Yollarda bayram trafiği yoğunluğu yaşanıyor Yollarda bayram trafiği yoğunluğu yaşanıyor

Bu sırada polise, Beylikdüzü'nde bir inşaatta kadın cesedi olduğu ihbarı yapıldı.

Öldürdükten sonra 6 parçaya bölüp inşaat kuyusuna atmış

Adrese giden polis, inşaatın kuyusuna parçalara ayrılarak atılan kadın cesedi ile karşılaştı. 6 parçaya ayrılan ceset, incelemelerin ardından kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili şüpheli görülen zanlı F.D., polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlının, ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Kasten adam öldürme suçundan denetimli serbestlikle cezaevinden bırakıldığı öğrenilen şüpheli F.D.'nin, genç kızı boğarak öldürdüğü, baş, kol, gövde ve bacaklarını parçalara ayırarak siyah bir poşetle inşaatta attığı belirlendi.

Cinayetle ilgili detaylar ortaya çıktı

Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken katil Fethi D.'nin, Erva Raziye Asar'ı (23) sosyal medya hesabı üzerinden kadın olarak tanıtarak kandırdığı tespit edildi.

"Ağabeyimin evine temizliğe gider misin?"

Edinilen bilgiye göre, kendine açtığı sahte sosyal medya hesabıyla Erva Raziye Asar'la iletişime geçen zanlı Fethi D., maktulü ‘Bir ağabeyim var, onun evine temizliğe gidebilir misin?' diyerek ikna etmeye çalıştı.

Cesedi buzlukta sakladı

Uğraşları sonucu ikna olan Erva Raziye Asar, Fethi D.'nin Esenyurt'taki dairesine geldi. Burada genç kızı boğarak öldüren zanlı, bedenini 6 parçaya ayırarak bir süre buzlukta sakladı.

Daha sonra poşetlerle birlikte gece bekçisi olarak çalıştığı inşaata giden Fethi D., yakınlarda bulunan başka bir inşaatın asansör boşluğuna cesedi attı.

Editör: Oğuzhan Arslan