APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir’de dikkatleri çeken bir şafak operasyonu düzenledi! Uzun süredir yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde ticareti yaparak suçtan elde ettikleri gelirleri örgütlü olarak kendileri veya aile fertleri üzerine taşınır ve taşınmaz mal alarak kara paranın serbest piyasa ekonomisine kazandırılmak suretiyle aklandığı belirlenen, kamuoyunda "" olarak bilinen suç örgütünre ne yönelik yapılan operasyonda, poşet poşet para, kilo kilo altın ele geçirildi. Operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

SAY SAY BİTMEDİ

Sepetler, poşetler dolusu kara para aklayan kendilerine hurdacı ve domates işçisi süsü veren suç örgütüne göz açtırmayan İzmir polisi, 12 şüphelinin 8 adresinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda; 4.3 kilo altın, iki adet ruhsatsız tabanca, suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 milyon 233 bin 140 lira, piyasa değeri yaklaşık 140 milyon lira değerinde 36 adet gayrimenkul ve 22 adet lüks motorlu araca el konulduğu açıklandı.

Teknedeki buzdolabına gizlenmiş kadın cesedi bulundu Teknedeki buzdolabına gizlenmiş kadın cesedi bulundu

Ek 1-1

El konulan kara para miktarının İzmir'de bu zamana kadar Narkotik suçundan kaynaklı tespit edilen en yüksek miktar olduğu belirlendi.

H H G H

VATANDAŞIN DESTEĞİ VE KARARLILIKLA

Konuyla ilgili İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan açıklamada, “İzmir Polisi olarak kara para aklayanlara karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir” mesajı verildi.

Editör: Oğuzhan Arslan