APS HABER / PINAR ETCİ - Tire’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı Çelenk Töreni, Kutlama Programı ve Tarihi Kortej, Cumhuriyet Şehri Tire Fotoğraf Sergisi ve Niran Ünsal konseri ile gerçekleştirilecek.

4 EYLÜL KUTLAMA PROGRAMI VE TARİHİ KOETEJ

Kurtuluş günü 4 Eylül sabahı saat 10.00’da Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nun Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayacak.

Tirejpg

Hükümet Konağı eski binası önünde devam edecek olan programda Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu Tireliler adına konuşma yapacak. Günün anlam ve önemine uygun şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisi sonrası tarihi kortej geçiş töreni gerçekleştirilecek.

Tire Belediyesi tarafından düzenlenen tarihi kortej geçiş töreninde, gaziler, atlı süvariler, zeybekler, öğretmenler, öğrenciler, sporcular, sivil toplum kuruluşları, yerel firmalar ve Tireliler yer alacak.

Tarihi kortej geçiş töreni sonrası saat 11.30’da Tire Kent Müzesi’nde Cumhuriyet Şehri Tire Fotoğraf sergisi açılışı olacak.

Tirejpc

NİRAN ÜNSAL KONSERİYLE FİNAL OLACAK

Tire’de 30 Ağustos Fener Alayı ve Semih Anıl Konseriyle kutlandı Tire’de 30 Ağustos Fener Alayı ve Semih Anıl Konseriyle kutlandı

Tire düşman işgalinden kurtuluşunun 102.yılını Niran Ünsal konseri ile coşkuyla kutlayacak.

Tire Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 4 Eylül Kurtuluş Haftası Şenlikleri Niran Ünsal konseri ile son bulacak.

Editör: Pınar ETCİ