APS HABER / PINAR ETCİ - Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında 20 finalist, Türkiye'nin en güzel kızı olmak için yarıştı. Kıyasıya mücadelenin devam ettiği gecede kazanan isim İdil Bilgen oldu. Peki; Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Pelin Karahan sarı elbisesiyle poz verdi! Karelerine yorum yağdı Pelin Karahan sarı elbisesiyle poz verdi! Karelerine yorum yağdı

Gecede, jüriyi Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi Türkiye eski güzelleri oluşturdu.

İdil Bilgen, 20 finalisti geride bırakarak 2024'ün kraliçesi seçildi. 1.80 boyundaki Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.
İdil Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil edecek.

Bu sene 2'nci seçilmeyen yarışmada 3'üncülüğü Cemre Üker aldı. 23 yaşındaki Ülker, 1.79 boyunda ve Paris School of Business, Uluslararası Pazarlama & İş Geliştirme Yüksek Lisans son sınıf öğrencisi. Cemre Üker, Ülkemizi Miss Supranational'da temsil edecek .

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KIZI SEÇİLDİ

Gece boyunca büyük bir heyecan ve coşku yaşanan yarışmada, İdil Bilgen'in zarafeti, özgüveni ve etkileyici duruşu dikkat çekti.

Bilgen, finaldeki performansı ve etkileyici cevaplarıyla jüri üyelerinin beğenisini topladı ve en yüksek puanı alarak Türkiye'nin en güzel kızı unvanını kazandı.

İdil Bilgen, ülkemizi Miss World'de temsil edecek.

İDİL BİLGEN KİMDİR?

İdil Bilgen, 24 yaşında ve 1.80 cm boyunda, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.

11 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olarak Türkiye'nin en güzel kızı unvanını kazandı.

Editör: Pınar ETCİ