APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Bu yaz tatilinde farklı bir deneyim arıyorsanız, rotanızı Ordu’ya çevirin.

Bodrum, Fethiye ve Çeşme'yi unutun; Karadeniz’in incisi Ordu  Akyazı Plajı, doğal güzellikleri ve temiz plajlarıyla sizi bekliyor.

Ordu ve Muş'ta sel felaketi Ordu ve Muş'ta sel felaketi

Ordu'nun 19 güvenli plajı arasında parlayan Akyazı Plajı, Altınordu ilçesinde yer alıyor ve yaz sezonunda denize girmek isteyenlerin favori mekanlarından biri haline geliyor.

Berrak denizi ve altın sarısı kumsalı ile Akyazı Plajı, hem denizde yüzmenin hem de kumsalda keyifli vakit geçirmenin tadını çıkarabileceğiniz bir cennet.

Hem doğa severler hem de deniz tutkunları için ideal bir tatil destinasyonu olan Akyazı Plajı, sıcak yaz günlerinde serinlemek ve rahatlamak için mükemmel bir seçim.

Birçok aktivite var

Akyazı Plajı’nda yüzmenin yanı sıra, plaj voleybolu ve plaj futbolu gibi eğlenceli aktivitelerle de vakit geçirebilirsiniz. Hem spor yapıp hem de eğlenmek isteyenler için ideal bir yer.

Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunda plajlarda güvenliği en üst düzeyde sağlamak için tam 87 cankurtaran görevlendiriyor.

Bu cankurtaranlar, boğulma tehlikesine karşı 5 jetski, 3 zodyak botu ve 4x4 ATV ile hizmet veriyor. Böylece, deniz keyfini çıkarırken güvenliğiniz de emin ellerde oluyor.

Editör: Oğuzhan Arslan