SPOR

Ozan Tufan: Trabzonspor'a transferimden dolayı mutluyum

Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'a transferimden dolayı mutluyum" dedi.

Abone Ol

APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Ozan Tufan yaptığı açıklamada ,"Türkiye'den de birkaç teklif vardı. 1 yıl daha kontratım vardı Hull City ile. Benim aklımda böyle bir düşünce yoktu ama hocamız ve başkanımız arayınca fikirlerimiz ortak yönde oldu. Bu durumu ailemle paylaşınca gönül sıcaklığıyla buraya geldik. Taraftarlardan böyle bir karşılama beklemiyordum. Onlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Milli Takıma yeniden seçilmek istediğini belirten Ozan Tufan, "Milli takım hayalim var. Tekrar kadroya dahil olmak ve bu duyguları yaşamak istiyorum. Elimden gelenin fazlasını yaparak en iyisini gerçekleştirmek istiyorum." dedi.

Trabzonspor'un erken transferler yapmasının yeni sezon öncesinde avantaj sağlayacağını belirten Tufan, "Transferlerin çoğunun erken bitmesi bir camia için çok önemli. Şampiyonluk hedefi için bu çok önemli." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan, Trabzonspor'a transfer olmadan önce eski takım arkadaşı Abdülkadir Ömür  ile görüşmediğini belirtti. İngiltere'de geçirdiği dönemle ilgili olarak da, "Hull City ve Watford'da antrenman temposu oldukça yüksekti. Türkiye Ligi'nin zorluğunu biliyorum. Gelişme sürecimde olduğumu düşünüyorum." dedi.

Orta saha oyuncusu olarak kendini daha rahat hissettiğini ifade eden Ozan Tufan, bir sonraki milli takım kampında kadroda olmayı umduğunu söyledi.