GÜNDEM

Özgür Özel'den bayram mesajı

Abone Ol

APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajda, normalleşme süreciyle beraber siyasetin yönünün yeniden halkın gündemi olması gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj paylaştı. Mesajda siyasette normalleşmeye değinen Özel, “Siyasetin rotasının yeniden millete çevrilmesini, siyasetin gündeminin sadece halkın gündemi etrafında şekillenmesini gerektirmektedir. Son seçimlerin birinci partisi olarak, normalleşme sürecinde önemsediğimiz asıl mesele budur” dedi.

Türkiye’nin uzun süredir yanlış siyasi tercihler nedeniyle ekonomik zorluklar yaşadığını söyleyen Özel, kabinenin zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenlemelerin hazırlığı içinde olduklarını dile getirdi.

Özel şöyle devam etti:

“31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerden olan eğitim emekçileriyle İstanbul’da, emeklilerle Ankara’da, çay üreticileriyle Rize’de, hububat üreticileriyle Hayrabolu’da bir araya gelerek, sorunlarını duyurduk. Kurban Bayramı’nın ardından Gebze’de emekçilerle, asgari ücretlilerle bir araya geleceğiz.”