APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar  Yeniden Refah Partisi nden istifa ettiğini açıkladı.

31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden (YRP) aday olan ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar'ın siyasete hangi partiden devam edeceğinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 

Gülpınar, görevine bağımsız olarak devam etme kararı aldığını kamuoyuna duyurdu.

Mehmet Kasim Gulpinar Istifa Etti Mi Iste Detaylari

MEHMET KASIM GÜLPINAR'DAN 'SİYASİ KAVGA' AÇIKLAMASI

Yaptığı açıklma ile istifasını duyuran Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa'ya daha iyi hizmet edebilmek için halkın ortak görüşü ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine bağımsız olarak devam etme kararı aldığını belirtti. Gülpınar açıklamasında Şanlıurfalı hemşehrileri ile ortak düşünce içinde hareket ettkilerini vurguladı. 

Hizmet hatırlatması yapan Gülpınar, "Şanlıurfa gündemini uzunca bir süredir meşgul eden siyasi kavgaları nihayete erdirmek, siyasi ayrılıklar ve kutuplaşmalar yerine hizmetlerin, yatırımların ve Şanlıurfa'nın geleceğinin konuşulmasına imkân sağlamak adına bağımsız ve birleştirici bir siyaset tarzının fayda sağlayacağı kanaatindeyim." ifadelerini kullandı. 

Editör: Oğuzhan Arslan