• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
21°
1 ay önce MAGAZİN

Şarkıcı ve model Tuğba Özay, konuk olduğu programda cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yaptı.

1 ay önce GÜNDEM

CHP Lideri Özel, Bursa'da yaptığı konuşmasında çiftçilere seslendi. Özel, çiftçilerin hak ettikleri desteği alamadıklarını ifade etti.

1 ay önce GÜNDEM

MGK toplantısında, uluslararası toplumun artan tepkisine rağmen gerçekleştirdiği katliamlarla hiçbir hukuk kuralı ve insani değerle ilişkisi kalmadığını açıkça ilan eden İsrail yönetiminin gecikmeksizin durdurulması gerektiği vurgulandı.

1 ay önce GÜNDEM

Kamuda tasarrufu artırmak amacıyla hazırlanan yasa düzenlemesi Resmi Gazete’de yayınlandı. Yeni düzenlemeye göre kamu görevlileri sadece bir görevleri için maaş alabilecek. Ayrıca, şarj edilebilen ve 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip hibrit araçlar için ÖTV indirimi getirildi.

1 ay önce SPOR

SÜPER Lig ekibi Alanyaspor, ikinci etap hazırlık kampını sürdürdüğü Topuk Yaylası'nda düzenlenen törende santrafor Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1 ay önce SPOR

Göztepe, kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, Djalma Silva, Isaac Solet, Nazım Sangare, Koray Günter, Ekrem Kılıçarslan ve Novatus Dismas Miroshi'yi kadrosuna kattıktan sonra, kısa bir süre içinde Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ve Brezilyalı golcü Juan Silva'yı da duyurmayı planlıyor.

1 ay önce SPOR

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Aliağa FK, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

1 ay önce MAGAZİN

Önceki gün Bodrum'da sahne alan şarkıcı Hande Yener, yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

1 ay önce MAGAZİN

Geçtiğimiz günlerde kalpli tereyağ fotoğrafı paylaşarak "Geldi benimki" diyerek ilişkiye başladığını ilan eden oyuncu Hande Doğandemir'in gizemli aşkı Şebnem Bozoklu ile 6 yıl evli kalan Emre İzer çıktı.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetti.

Geçen Yıl Bugün