İzmir

Tire Belediyesi, Anadolu Down Sendromu Derneği’ni ağırladı

Anadolu Down Sendromu Derneği üyeleri, Tire’de Tire Belediyesi tarafından ağırlandılar. Tire’deki müzeleri ve tarihi mekanları gezen dernek üyeleri Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’na teşekkür ettiler.

Abone Ol

APS HABER / PINAR ETCİ - Farklılıkları normal görenlerin sayısını artırmak, kendilerine yetebilen, sosyal yaşamda herkes gibi var olan, çalışabilen, kazanabilen, becerileri olan, mutlu bireyler yetişmesine destek olmak amacıyla kurulan ve faaliyet gösteren Anadolu Down Sendromu Derneği’nin üyeleri Tire’yi ziyaret etti. Tire Belediyesi tarafından ağırlanan dernek üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Zincircoğlu’nun da katılımıyla Toptepe Aile Gazinosu’nda yemek yediler. 

Etkinlik, Dere Kahve ve Kutuhan ziyaretleriyle devam etti ve gün sonunda Atatürk Parkı'nda bir araya gelinerek tamamlandı.
Tire Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelli Birimi'nin düzenlediği bu anlamlı organizasyon, engelli bireylerin sosyal yaşama katılımını artırmayı ve toplumsal farkındalığı desteklemeyi hedefliyor.