İzmir

Tire Belediyesi: Gençlik caddesinde köklü yenileme

Hürriyet mahallesinin ana arterlerinden olan Gençlik caddesinde tamamlanan altyapı çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışması başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Okuroğlu, çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Abone Ol

APS HABER / PINAR ETCİ - Tire Belediyesi ve İZSU tarafından, Faik Tokluoğlu bulvarındaki yağmur suyu sorununu tamamen ortadan kaldırmaya yönelik başlatılan çalışma kapsamında, Gençlik caddesinde de kazı çalışması yapılmış, yağmur suyu boru hattı döşenmişti. Önceki yıllarda yapılan çalışmalar ve yamalardan dolayı zemini oldukça bozuk olan yol, altyapı çalışmasının ardından tamamen kazınarak sıcak asfalt yapılıyor.

İZBETON ve Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmasıyla birkaç gün içinde tamamen kazınan yolun zemininde bugün sıcak asfalt uygulamasına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Geçtiğimiz hafta yağmur suyu hattını yenilemek üzere altyapı çalışmalarına girmiştik. Altyapı çalışmaları İZSU ve Tire Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz tarafından kısa sürede tamamlandı. Bugün de İZBETON ekiplerimizle birlikte asfalt kazıma ve sıcak asfalt serim işlemi başlamış bulunmakta. Bu süreçte bizlere destek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza ve İZBETON ekiplerimize halkımız adına teşekkür ederim.” Dedi. Gençlik caddesinde başlayan sıcak asfalt işleminin birkaç gün içinde tamamlanarak, caddenin trafiğe açılması bekleniyor.