İzmir

Tire Belediyesi Maltepe caddesinde çalışmalara başladı

Yağışa bağlı su baskınları sebebiyle yaşanan olumsuzlukları ortadan tamamen kaldırmayı hedefleyen Tire Belediyesi ve İZSU, Faik Tokluoğlu bulvarının ardından Maltepe caddesinde çalışmalara başladı.

Abone Ol

APS HABER / PINAR ETCİ - Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Okuroğlu, çalışmanın kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Tire’nin ova kısmındaki mahalleler olan Adnan Menderes, Hürriyet, Atatürk ve Fatih’te, neredeyse her yağışta su baskınları sebebiyle ulaşımda olumsuzluklar yaşanıyor. Bu bölgelerde uzun yıllardır ihmal edilen ya da ertelenen yağmur suyu ayrıştırma çalışmaları Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nun talimatıyla nihayet başladı. İlk olarak Faik Tokluoğlu bulvarında kazı yaparak yağmur suyu hattını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ve İZSU ekipleri, buradaki çalışmanın tamamlanmasıyla Atatürk mahallesi Maltepe caddesinde aynı çalışmayı başlattı. Yağışlarda yaşanan su baskını sebebiyle hayatın ve ulaşımın olumsuz etkilendiği Maltepe caddesinde kazı çalışmalarına başlayan ekipler, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üstyapıyı tamamlayacak. 

OKUROĞLU: SORUNU TAMAMEN ORTADAN KALDIRACAĞIZ
Bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Okuroğlu, “Yıllardır yağmur suyu ile ilgili yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. En kısa sürede de altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Bu süreçte çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı anlayışınız için hepinize teşekkür ederim. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak bu sorunu tamamen ortadan kaldırmak istiyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay ve Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize halkımızın adına teşekkür ederim.” Dedi.