APS HABER / PINAR ETCİ - Törene, İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Enis Altın, İlçe Cumhuriyet Savcısı Muhammed Zahid Uğurlu, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İzmir'de ABD askerinin başına çuval geçirdiler İzmir'de ABD askerinin başına çuval geçirdiler

Zaferbayramı

Tire Kaymakamlığı, Tire Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Tire Askerlik Şubesi Personel Astsubayı Kıdemli Başçavuş Enes Kara tarafından yapıldı. Şiir dinletisi ve halk oyunları gösterisi ile program sona erdi.

30Ağustoszaferbayramı

Çelenk sunum töreninin sona ermesinin ardından Tire İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül Tire İlçe Kaymakamlığı'nda tebrikleri kabul etti. Protokol üyeleri daha sonra Tire Asri Mezarlığı Şehitliği'ni ziyaret ederek; şehitler için dua ettiler.

30Ağustos

30Ağustoszaferbayramıjpc

FENER ALAYI VE SEMİH ANIL KONSERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bu akşam saat 20.00’da Tire Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Fener Alayı ile devam edecek. İmam Hatip Camii önünden saat 20.00’da başlayacak olan fener alayı korteji Gölet Şenlik Alanı’nda sona erecek. Fuar Stantların açılışı ve sonrasında saat 21.30’da Tire’nin yetiştirdiği güçlü seslerden genç şarkıcı Semih Anıl Konseri ile zafer coşkusunu hep birlikte kutlayacağız.

Editör: Pınar ETCİ