APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - İzmir’de düzenlenen Basın Özgürlüğü Paneline katılmak için dün kente gelen CHP’nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eski başkanlar Tunç Soyer ve Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Soyer’in ardından Aziz Kocaoğlu’nu da ziyaret eden Kılıçdaroğlu'nun son durağı ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın makamı oldu.

Whatsapp Image 2024 07 24 At 14.49.57

Bakan Göktaş: Talep odaklıdan arz odaklı hizmet anlayışına geçtik Bakan Göktaş: Talep odaklıdan arz odaklı hizmet anlayışına geçtik

VEKİLLER DE EŞLİK ETTİ

Egemenlik Evi'ne gelişinde Tugay tarafından kapıda karşılanan eski lider makama geçti. Kılıçdaroğlu'na CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Mahir Polat, Rıfat Nalbantoğlu, CHP eski PM Üyesi Devrim Barış Çelik eşlik etti. Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından, "Her belediyenin olduğu gibi İzmir'in de sorunları var. Sorunsuz bir belediye yok ama biz başkanın var olan sorunları akılcı politikalarla çözeceğine inanıyoruz. Kendisini kutluyor ve görevinde başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. Tugay'ın performansına ilişkin ise, "Başkan daha yeni koltuğuna oturdu. Var olan politikalar başarı ile sürdürülecektir. Bundan emin olmanızı isterim" dedi.

Editör: Oğuzhan Arslan