• DOLAR 34,08 %0.16
  • EURO 38,08 %0.00
  • ALTIN 2.833,88 %0.16
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %5.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.49
19°
1 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TBMM'de katıldığı İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, yılbaşından bu yana asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında yapılanları anlatırken, evden hırsızlık oranlarında yüzde 46,7 düşüş olduğunu kaydetti.

1 ay önce SİYASET

TBMM'de Vergi Kanun Teklifi görüşmelerinde İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP'li Erkan Akçay birbirine girdi.

1 ay önce EKONOMİ

TÜİK verilerine göre hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektöründe 'güven' azaldı.

1 ay önce GÜNDEM

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatili ve ara vermesi sırasında da Anayasa Komisyonu'nun çalışabilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 8 şirketi "Dış Ticaret Sermaye Şirketi" statüsüne dahil etti.

1 ay önce GÜNDEM

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi.

1 ay önce YAŞAM

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahi AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rifat Özmen ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatla hastaya Mitral ve Triküspit Kapak Tamiri, Atriyal Fibrilasyonu için de Kriyoablasyon işlemi uygulandı.

1 ay önce Balıkesir

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşanan su sorununun acil çözümü için Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ) ile ortaklaşa toplantı yapıldı.

1 ay önce SİYASET

Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, TBMM'de yaptığı konuşmada, İYİ Parti Grubu'nun önerisi üzerine emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

1 ay önce SAĞLIK

Günlük hayatı etkileyen ruhsal bir bozukluk olan depresyonun etkileri ve tedavi sürecini Öğretim Üyesi Dr. Davut Genç anlattı.

Geçen Yıl Bugün