• DOLAR 34,03 %-0.12
  • EURO 38,08 %0.34
  • ALTIN 2.830,45 %0.98
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.150 %5.77
  • ETHERIUM 2.450 %6.75
20°
1 ay önce GÜNDEM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklanması sonrası adayların YKS tercihleri için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Adaylara bilgi verilmesi amacıyla 2024-YKS tercih kılavuzu da paylaşılmasıyla beraber milyonlarca üniversite adayı tercihte bulanacak. Peki, YKS tercihleri başladı mı? YKS tercihleri ne zaman, nasıl ve nereden yapılır? YKS ekranı açıldı mı?

1 ay önce EĞİTİM

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım politikaları sonucu Gazze'deki katliamların ardından Türkiye'ye getirilen çocuklara yönelik psikolojik destek, uyum eğitimi ve Türkçe dil öğretimi kurslarının verildiği Seyranbağları İlkokulu'nu ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Dr. Sadık Ahmet’in ölümünün 29 yıldönümü nedeniyle dün Yunanistan’a giden Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici İpsala’da karşılandı.

1 ay önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı'nın haftalık bilgilendirmesinde son bir haftada kırmızı kategoride yer alan 94 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

1 ay önce GÜNDEM

18 yıldır yazılı basınla ilgili geniş kapsamlı istatistik uygulayan TÜİK, yazılı basın sektörünün giderek küçülmesi dolayısıyla bu yıl sadece Basın İlan Kurumu verilerinden yola çıkarak veri sundu. Resmi ilan ve reklam yayımlayan gazetelerin sayısı 855 oldu.

1 ay önce MAGAZİN

Çeşme Alaçatı'da sevenleriyle buluşan İrem Derici, bir hayranına aşkı tarif ettirdi Derici, hayranının “Sadakat” yanıtını onayladı.

1 ay önce GÜNDEM

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)'nde ikinci taksit ödemeleri için son bir hafta kaldı.

1 ay önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde konuşma yaptığı ve ayakta alkışlandığı günde, İsrail ordusu Gazze Şeridi'ndeki 60 noktaya hava saldırısı düzenledi.

1 ay önce SAĞLIK

Yaz mevsiminin vücudumuzu güçlendirmek ve yenilemek için önemli fırsat olduğunu belirten Orzaks İlaç Medikal Müdürü Dr. Feyza Özdemir, tatil öncesi ve sonrasında takviye gıda kullanımının önemine dikkat çekti.

1 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bu yıl 4'üncü kez toplanacak olan Milli Güvenlik Kurulu, toplantısını Beştepe'de gerçekleştirecek.

Geçen Yıl Bugün