• DOLAR 34,06 %-0.05
  • EURO 37,86 %-0.17
  • ALTIN 2.793,80 %-0.32
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.542 %2.78
  • ETHERIUM 2.396 %3.35
19°
1 ay önce SPOR

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında San Marino ekibi La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti.

1 ay önce SPOR

UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turu ilk maçında Trabzonspor, Slovak ekibi Ruzomberok'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek avantaj elde etti.

1 ay önce GÜNDEM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara, İzmir, İstanbul, Adana ve Şişli belediyelerinin SGK'ya en çok borcu olan belediyeler olduğunu açıkladı.

1 ay önce Muğla

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, dün Buket Güler’in Haber Masası programına konuk oldu. Mandalinci’nin Bodrum ile ilgili yaptığı açıklamaları dikkat çekti.

1 ay önce EKONOMİ

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Vatandaş tepkisini ise neredeyse yarı parasına ucuz olan Yunan Adaları’na giderek gösterdi. Bodrumlu otelcilerden konuya ilişkin dikkat çeken açıklama geldi. ‘Tatile gelmemişler yorum yapıyorlar, Bodrum batarsa Türkiye batar’ diyerek Bodrum’un pahalı olmadığını savundular.

1 ay önce EKONOMİ

Bodrum’da turizm sektörü zor bir sezon geçiriyor. Şehirdeki iş kaybının yüzde 45’e ulaştığını belirten bölge esnafı ve turizmciler, otellerde doluluğun istenen seviyeye ulaşmadığını, eğlence mekanlarının, restoranların ve beach clubların boş kaldığını ifade ediyor.

1 ay önce Sakarya

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Geyve’deki mahalle muhtarları ile birlikte kahvaltı sofrasında buluştu.

1 ay önce Sakarya

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız 2 günlük Ankara programı gerçekleştirdi. Başkan Yıldız Ankara programı çerçevesinde parti ayrımı gözetmeksizin tüm Sakarya milletvekillerini ziyaret etti.

1 ay önce GÜNDEM

Moskova'da bombalı araçla terör saldırısı düzenleyen Evgenii Serebriakov'un Bodrum'da yakalandı. Olayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyururken yakalanma anlarını da paylaştı.

1 ay önce Ankara

Ankara'da arıza yapan asansörden kurtarılmaya çalışıldığı sırada 5. kattan boşluğa düşen 13 yaşındaki kız çocuğu yaşamını yitirdi.

Geçen Yıl Bugün