APS HABER / PINAR ETCİ - Geyve Belediyesi’nin çalışmalarının daha koordineli ve hedef odaklı olması gayreti ile çalışmalarını sürdüren Başkan Yıldız, 74 mahalle muhtarı ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Geyve Belediyesi Nehir Park Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yıldız ve Belediye birim amirleri muhtarların talep, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Geyve Beledi̇yesi̇’nden Muhtarlar İle Koordi̇nasyon Toplantisi (8)

Vali Karadeniz'den Başkan Yıldız'a ziyaret Vali Karadeniz'den Başkan Yıldız'a ziyaret

Muhtarların demokrasinin en temel taşı olduğunu belirten Başkan Yıldız; “Öncelikle belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Muhtarlarımızla istişare etmek amacıyla böyle bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz. 5 yıllık süreçte de periyodik olarak bir araya geleceğiz. Bu noktada tabi muhtarlarımızdan gelen önerileri, talepleri biz aslında mahallenin talep ve önerileri olarak değerlendiriyoruz. Bu yüzden mahalle muhtarlarımızı belediye çalışmalarının ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Tüm mahallelerimizde arazi yolu çalışmalarına göreve gelir gelmez başladık. Yakın zamanda tüm arazi yollarındaki çalışmalarımız tamamlanmış olacak. 2025 yılı nisan ayı itibari ile taşra mahallelerimizde de parke taş yapımına başlayacağız. Şehir merkezinde bu yıl parke taş çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. İnanın Geyve için canla başla çalışıyoruz.” Dedi.

Geyve Beledi̇yesi̇’nden Muhtarlar İle Koordi̇nasyon Toplantisi (3)

Toplantının devamında Geyve’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için yapılması planlanan çalışmalar istişare edildi. Muhtarların görüş ve önerileri dinlendi. 

Editör: Pınar ETCİ