MAGAZİN

Zeynep Bastık ve oyuncu Serkay Tütüncü'den aşk pozu

Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde dudak dudağa görüntülenen taze aşıklar Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü artık aşklarını gizlemiyor. İkili aşk pozu verdi.

Abone Ol

APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN - Ne yaptığı evlilikte ne de yaşadığı aşklarda bir türlü mutluluğu bulamayan son dönemin en popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık yine gönlünü birine kaptırdı.

Bastık'ın şu sıralar gönlünü çalan kişi; geçtiğimiz haftalarda Kenan Doğulu konserinde dudak dudağa yakalandığı oyuncu  Serkay Tütüncü'den başkası değil.

Aşkta aradığını bulamadı

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Zeynep Bastık, her anını sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor. Şu sıralar tatil pozlarıyla konuşulan Bastık, aşk  hayatıyla da dikkat çekiyor.

"Tanıyoruz birbirimizi"

Dudak dudağa yakalandıktan sonra "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok." açıklamasından sonra kararlarını veren çiftten yeni fotoğraf geldi.

Şu sıralar sevgilisiyle tatilde olan Zeynep Bastık, aşk pozunu Instagram hesabından yayınladı. Çiftin pozlarına sosyal medyada beğeni yağdı.