• DOLAR 34,03 %-0.12
  • EURO 38,08 %0.34
  • ALTIN 2.830,45 %0.98
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.150 %5.78
  • ETHERIUM 2.460 %6.96
20°
1 ay önce MAGAZİN

İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte oyunculuk hakkında konuşurken oyunculukta tabularının olmadığını dolayısıyla Türkan Şoray kurallarının olmadığını söyledi.

1 ay önce İzmir

Elektrik akımına kapılan iki kişinin hayatını kaybetmesi sonucu yürütülen soruşturmada aralarında İZSU Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı, İZSU eski Genel Müdürü ve GDZ Elektrik Dağıtım Genel Müdürününde aralarında bulunduğu 11 kişi hakkında adli kontrol şartıyla serbest bırakılma kararı verildi

1 ay önce Alanya

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosikletin çarptığı Ukrayna uyruklu yaya hayatını kaybetti.

1 ay önce YAŞAM

İşte Antik Yunan’da koşu yarışlarıyla başlayan Olimpiyatların üç bin yıllık tarihi

1 ay önce MAGAZİN

Güney Sudanlı model Nyakim Gatwech, "dünyanın en koyu ten rengine sahip olan kişisi" seçildi. Modelin sosyal medya pozlarına ise yorum yağıyor.

1 ay önce İzmir

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Alsancak’taki elektrik akımı kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar için yürütülen hukuki süreci yakından takip ettiklerini belirterek, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından adaletin sağlanması için tüm şeffaflıklarıyla katkı vereceklerini vurguladı.

1 ay önce İzmir

Konak Belediyesi, Gültepe Atatürk Meydanı'nda düzenlediği Geleneksel Aşure İkramı ile vatandaşları bir araya getirdi. Etkinlikte Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, aşure kazanının başına geçerek konuklara aşure ikram etti.

1 ay önce İstanbul

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı'nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı.

1 ay önce İzmir

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmada, İZSU Genel Müdürü ile Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları, ev sahibi Fransa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin sergilendiği resmi açılış töreniyle başladı. Milli takımlar sırayla Sen Nehri'nden teknelerle geçiş yaptı.

Geçen Yıl Bugün