Tire'de ilköğretim haftası kutlandı Tire'de ilköğretim haftası kutlandı

APS HABER / OĞUZHAN ARSLAN -  İzmir, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Portekiz ile karşılaşmasıyla coşkuya boğuldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın çağrısı üzerine Karşıyaka Zühtü Işıl, Alsancak Gündoğdu Meydanları ve Göztepe Denizatı Parkı'nda dev ekranlar kurularak binlerce futbolsever bir araya geldi. Herkes kendi takımına gönül vermiş olsa da ay yıldızlı formayla milli takıma destek verdi.

Avrupa Futbol Şampi̇yonasi İzmi̇r

A MİLLİLERİN PORTEKİZ YENİLGİSİ ÜZDÜ

Milliler, önceki maçlarında Gürcistan'ı net bir skorla geçtikten sonra Portekiz'e 3-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşattı. Şimdi gözler, grup aşamasının son maçında Çekya ile yapılacak karşılaşmaya çevrildi. Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun da katıldığı izleme partilerinde İzmirli futbolseverler, sevdikleriyle birlikte heyecan dolu anlar yaşadılar. Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı imkanlarla izlenen maçlar, şehre renk kattı.

İZMİR RUHUYLA GERİ DÖNECEĞİZ

Maç sonrası İzmirlilerden gelen yorumlar ise şu şekilde:

Niyazi Görkem Peksümeroğlu, "Performansımız bugün çok iyi değil ama belediyenin sunduğu imkanlar için teşekkür ederiz" derken, Cüneyt Güleç ise, "Başlangıcımız hatalıydı ancak Çekya maçında işi bitireceğiz" şeklinde konuştu. Mehmet Güleç ise, "Bugün iyi oynamadık ancak İzmir'in ruhuyla geri döneceğiz. İzmir, Atatürk'ün şehri ve potansiyelimiz büyük" ifadelerini kullandı. Futbolsever Hatice Özyorulmaz da, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Karşıyaka, Alsancak ve Göztepe'de bu unutulmaz deneyimi yaşattığı için teşekkür ediyorum. Keşke galip gelebilseydik" dedi.

Editör: Oğuzhan Arslan